Sony presenteert nieuwe Xperia XA2 Plus met goede specs voor €399

Sony presenteert de Sony Xperia XA2 Plus. De smartphone is het nieuwste toestel van de Japanse fabrikant. De telefoon is uitgerust met een hoop mogelijkheden, goede specificaties en een nette prijs. We zetten de details op een rij.

Sony Xperia XA2 Plus aangekondigd

Zojuist heeft Sony haar nieuwe smartphone aangekondigd; de Xperia XA2 Plus. De smartphone is uitgerust met een 6,0 inch Full-HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9. Daarbij plaatst Sony een 23 megapixel camera met 4K-video opname. Het toestel heeft aan de voorkant een 8 megapixel camera met een 120 graden groothoeklens. Met de camera achterop kun je ook een slow-motion video maken.

Sony Xperia XA2 Plus

Op het gebied van multimedia is de Sony Xperia XA2 Plus ook uitstekend uitgerust. Dankzij de Sony High-Resolution Audio technologie belooft Sony een nog betere geluidskwaliteit. En dankzij DSEE HX worden je MP3-bestanden omgezet naar geluidsbestanden met een hogere resolutie wat de geluidskwaliteit ten goede moet komen.

Sony Xperia XA2 Plus

Aan boord van de Xperia XA2 Plus is een Snapdragon 630 processor, een 3580 mAh accu en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Het toestel wordt geleverd in de kleuren zilver, zwart, goud en groen en is standaard voorzien van dual-sim. Na de zomer komt de telefoon in de schappen te liggen met een adviesprijs van 399 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel