Sony Xperia XA3 met 21:9 beeldscherm: dit zijn de officiële beelden

Op het Mobile World Congress zal Sony één of meerdere nieuwe smartphones presenteren. De Sony Xperia XA3 krijgen we nu alvast in volle glorie te zijn; met 21:9 beeldscherm.

Sony Xperia XA3: dit is ‘m

Sony zal op 25 februari de nieuwe smartphones presenteren waarmee het dit jaar wil scoren. Een doorgaans goed geïnformeerde bron heeft nu foto’s en details gedeeld van het nieuwe toestel uit de XA-serie. De smartphone zal voorzien worden van een 21:9 beeldverhouding; en dat is interessant. Dit zien we namelijk niet vaak terug op een smartphone. Eerder was er wel een LG Chocolate, jaren geleden met een dergelijke schermverhouding.

Het is niet helemaal duidelijk of dit toestel inderdaad XA3 gaat heten, al zou dat wel voor de hand liggen. De vingerafdrukscanner van het toestel vinden we aan de zijkant, de USB-C poort met stereo-speakers vinden we aan de onderkant. Ook is er een dual-camera met dubbele LED-flitser aan de achterkant.

Sony Xperia XA3 onderkant

Naar verluidt krijgt het toestel een 5,9 inch display met een resolutie van 2560 x 1080 pixels. Mogelijk krijgt de telefoon een Snapdragon 660 processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een 3500 mAh accu. Veel specificaties zijn er helaas niet bekend, al zien we wel dat de telefoon in de kleuren zilver, blauw en zwart op de markt zal komen. Op het MWC zullen we alle details te horen krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel