Sony houdt 25 februari aankondiging tijdens MWC: Xperia XZ4?

Sony heeft een persuitnodiging de deur uitgedaan voor een persconferentie. Dit zal plaatsvinden op 25 februari 2019, wat tevens de eerste dag van het Mobile World Congress is. Wat kunnen we verwachten?

Xperia XZ4 op 25 februari?

Dit jaar zullen weer verschillende fabrikanten nieuwe producten aankondigen op het Mobile World Congress. Hoewel Samsung het in de week voorafgaand aan het congres zal doen, doet Sony het traditioneel weer op de eerste beursdag. Op 25 februari 2019 om 08:30 uur in de ochtend staat de persconferentie gepland.

Sony laat niet veel los over wat we kunnen verwachten. Echter, er is al aardig wat nieuws naar buiten gebracht de afgelopen tijd. Deze berichten gaan voornamelijk over de Sony Xperia XZ4, het nieuwe high-end model van de fabrikant. De verwachting is dat we deze gaan zien. Een Compact-versie van de XZ4 lijkt ondanks eerdere geruchten uitgesloten, zo bleek van de week.

Sony MWC 2019

De kans bestaat verder dat Sony nog een aantal smartphones presenteert. Het gaat hierbij om de Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra en Xperia L3. Hiervan kregen we eerder renders te zien. De eerdere generatie werd in januari vorig jaar aangekondigd, maar mogelijk kiest Sony dit jaar voor een introductie van de nieuwe smartphones op het Mobile World Congress.

DroidApp zal uiteraard uitgebreid verslag doen van de aankondigingen tijdens het Mobile World Congress.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel