Sony Xperia XZ4 krijgt krijgt enorm scherm met 21:9 beeldverhouding

Sony zal tijdens het Mobile World Congress de nieuwe high-end smartphone presenteren. Het gaat om de Sony Xperia XZ4 waarover nu meer informatie bekend is gemaakt. Volgens een doorgaans goed geïnformeerde bron zal het toestel beschikken over een 21:9 beeldverhouding. Hiervan zien we nu beelden.

Xperia XZ4 krijgt 21:9 beeldverhouding

Met de nieuwe XZ-serie kiest Sony voor een nieuwe strategie. De nieuwe Sony Xperia XZ4 wordt tijdens het Mobile World Congress verwacht. Deze smartphone zal dus eind volgende maand in Barcelona gepresenteerd worden en volgt de Xperia XZ3 op. Leaker Universeice heeft informatie gedeeld over de nieuwe telefoon, en spreekt over een enorm lang toestel.

Sony Xperia XZ4 schermpaneel

De nieuwe smartphone zal voorzien zijn van een beeldscherm met een beeldverhouding van 21:9. Dit betekent dat de lengte veel groter is, dan de breedte van het toestel. Veel smartphones vandaag de dag zitten rond de 18:9/19:9. De bron plaatst bij de foto’s van het scherm de tekst “This phone too long”. De lengte van het scherm zou 15,2 centimeter bedragen. Deze is vergelijkbaar met die van de Apple iPhone XS Max. Onderstaande video van de Xperia XZ4 is ook opgedoken, waarbij we het scherm te zien krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel