Sony Xperia XZ1 Compact in de aanbieding bij Aldi: dit moet je weten

Supermarktketen Aldi heeft met regelmaat interessante aanbiedingen. Deze week is dat de Sony Xperia XZ1 Compact, draaiende op Android 8.0 Oreo, die je met voordeel kunt kopen. We zetten de details op een rij.

Xperia XZ1 Compact bij Aldi

Vanaf donderdag 26 april kun je de Sony Xperia XZ1 Compact vinden bij supermarktketen Aldi. De smartphone is namelijk die dag met voordeel aan te schaffen.

De Sony Xperia XZ1 Compact is een compacte smartphone met een 4,6 inch Full-HD display. Er is een Snapdragon 835 octa-core processor, 2700 mAh accu en de telefoon draait op Android 8.0 Oreo. Er is een 19 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. Voorlopig ben je nog wel verzekerd van updates, gezien het updatebeleid van Sony.

Sony Xperia XZ1 zwart

Zoals gezegd is de aanbieding er vanaf 26 april. De prijs van de Xperia XZ1 Compact bij de Aldi is 389,00 euro. Dit is een interessante prijs. Het toestel ligt op dit moment tussen de 400 en 500 euro. Doorgaans lopen dergelijke aanbiedingen hard, dus wees er op tijd bij.

Wil je een compleet overzicht van actuele prijzen, specificaties en meer. Raadpleeg dan de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel