Preview en video: Sony Xperia XZ2 Compact – onze eerste indruk

De Sony Xperia XZ2 hebben we enkele weken besproken in een uitgebreide review op DroidApp. We zijn ook erg benieuwd naar het compactere broertje; de Sony Xperia XZ2 Compact. We geven in deze Sony Xperia XZ2 Compact preview alvast een voorproefje van het nieuwe toestel. Wat is onze eerste indruk?

Eerste indruk Xperia XZ2 Compact

We lopen inmiddels enkele weken rond met de nieuwe Sony Xperia XZ2 Compact, nadat we eerder in de Xperia XZ2 review zijn grote broer hebben getest. Het toestel zullen we binnenkort bespreken in een uitgebreide review, maar in dit artikel blikken we alvast vooruit op de kleinere smartphone. Sony bewijst met het toestel dat een klein toestel niet automatisch over slechte specificaties hoeft te beschikken.

Voor de Compact, was ik net klaar met de Nokia 7 Plus review; dat was een enorm verschil. Ik was even bang dat het kleine scherm (toch nog 5,0 inch) me tegen zou staan omdat het zo klein was. Inmiddels is het helemaal gewend, en de eerste indruk is prima. Sony is één van de weinige fabrikanten die de kleine smartphones serieus neemt. De camera en vingerafdrukscanner zitten op normale hoogte, waar je ze verwacht. Dit was bij de Sony Xperia XZ2 een stuk lager, wat erg wennen was. De camera is gelijk aan die van de XZ2 en onze eerste indruk hiervan is ook goed.

In onderstaande video bespreken we de eerste indruk uitgebreider. Wat kan er beter, en waarin blinkt de Xperia XZ2 Compact nu al uit? Voor het volledige testresultaat vind je binnenkort de uitgebreide review op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel