Spark: populaire mail-app voor Android – dit kun je ermee

Met het vertrek van Google’s Inbox was de schreeuw om een goede e-mail app groot maar lang hebben we niet hoeven wachten op een alternatief. Spark voor Android is verschenen een populaire e-mail app onder Apple gebruikers. Wat kan je met de Spark e-mail app?

Spark voor Android

Het doel van de Spark mailapp is om uiteindelijk een schone inbox te houden. Dat doe je door mailtjes te lezen en meteen om te zetten in acties of te archiveren. Ook splitst de app intelligent welke mails belangrijk zijn en welke e-mails minder aandacht verdienen. Belangrijkste e-mails worden dus als eerste getoond.

De e-mail app heeft diverse integraties en handige functies zoals het snoozen van e-mail of het later verzenden van mail, iets wat Gmail sinds kort ook kan. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor snelle antwoorden, slim zoeken, pinnen en reminders.

Spark kan je op de hoogte stellen van nieuwe e-mails maar biedt daar onderscheid in, in plaats van notificaties voor elk mailtje dat binnenkomt kan de app bepalen of deze van een voor jou belangrijk persoon afkomstig is. Alleen dan ontvang je een notificatie, is dat niet het geval dan valt je inbox je niet lastig.

Het is ook mogelijk om handtekeningen in te stellen voor je accounts. Naast ondersteuning voor een Gmail account ondersteunt Spark ook andere typen accounts zoals een regulier IMAP account of een zakelijk Exchange account.

Met Spark kan je ook in teamverband e-mailtjes wegwerken, met de tools in de app kan je eerst privé met je team overleggen wat je gaat antwoorden op een mail. Daarna kan je realtime samen met je collega’s de e-mail opstellen. Je kunt het misschien zien zoals het samenwerken in Google Docs waarbij je met meerdere mensen tegelijk samenwerkt aan één document.

De Spark Mail app van Readdle is gratis te verkrijgen in de Google Play Store en gaat je helpen om een schone inbox te houden.

Spark – Email App
Spark – Email App
Ontwikkelaar: Spark Mail App
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel