Spotify brengt nieuwe app ‘Spotify Music’ uit na beveiligingslek

Muziekdienst Spotify heeft een nieuwe app, genaamd Spotify Music, uitgebracht voor Android. De nieuwe app van de muziekdienst volgt nadat gisteren bekend werd dat er sprake was van een beveiligingslek.

Spotify heeft een nieuwe applicatie uitgebracht in de Google Play Store voor Android-gebruikers. De oude versie van de applicatie wordt niet meer ondersteunt. De nieuwe versie van de applicatie is in de Play Store te vinden onder de naam ‘Spotify Music’.  Op korte termijn zal de vorige versie uit de Play Store gehaald worden om verwarring te voorkomen.

Spotify Music Android   Spotify Music Android

Gebruikers die nog de eerdere versie van Spotify opstarten, zullen een melding krijgen dat de nieuwe versie van Spotify gedownload moet worden uit de Google Play Store. Wanneer je afspeellijsten offline opgeslagen hebt op je smartphone, moet je die in de nieuwe versie opnieuw downloaden. Dit alles volgt na een beveiligingslek in de Android-applicatie van Spotify.

Vooralsnog is enkel een gebruiker getroffen door het beveiligingslek, waarbij geen wachtwoorden of betaalgegevens zijn buitgemaakt. Toch wil Spotify het zekere voor het onzekere nemen; en komt met de nieuwe toepassing Spotify Music.

De nieuwe versie van Spotify Music kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Bron

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel