Spotify komt met Kids-app; speciaal voor kinderen

Spotify heeft voor de jonge luisteraars een speciale applicatie uitgebracht; Spotify Kids. Met de nieuwe app wordt het voor kinderen (nog) leuker gemaakt om muziek te luisteren.

Spotify Kids

Speciaal voor de kinderen is er nu Spotify Kids. De streamingdienst heeft de nieuwe applicatie vandaag aangekondigd. De content is handmatig, zorgvuldig bij elkaar gezocht en bevat kindvriendelijke content. Qua vormgeving is Spotify Kids ook op de jonge doelgroep aangepast, waarbij je een karakter kunt kiezen en je veel animaties en illustraties tegenkomt.

Spotify Kids

Als ouder zijnde kun je zien waar je kind naar luistert. Kinderen zelf kunnen collecties bijhouden met muziek die zij leuk vinden. Uiteraard kan ook de zoekfunctie gebruikt worden en zijn er afspeellijsten in bepaalde genres. Afhankelijk van de luistergeschiedenis en de leeftijd wordt content voorgesteld, dat beluisterd kan worden.

Op dit moment is Spotify Kids alleen nog als beta-versie beschikbaar. De uitrol start in Ierland. Later, wanneer de app definitief verschijnt is deze in meer landen te vinden. Om Spotify Kids te gebruiken is enkel een Premium Family abonnement nodig.

Spotify Kids
Spotify Kids
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel