Startpagina app in compleet nieuw jasje gestoken

De nieuwe applicatie van Startpagina is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Eerder werd er al een test-periode gestart voor de nieuwe Startpagina-app, maar vanaf vandaag kan iedereen de app in Material Design gebruiken.

Startpagina app

Na een aantal maanden van testen en proberen is de definitieve nieuwe app van Startpagina uitgebracht in de Play Store. De nieuwe Startpagina app vervangt de vorige app, wat eigenlijk geen app was maar een snelkoppeling naar de mobiele website van Startpagina. Op Startpagina vind je een selectie van relevante websites en onderwerpen gerelateerd aan een bepaald onderwerp.

In de nieuwe Android-app van Startpagina kan je de inhoud laten afstemmen op je eigen interesses. Heb je wel interesse in bijvoorbeeld sport maar niet in financieel nieuws, dan kan je dit in- en uitschakelen in de Startpagina app. Tevens is er de mogelijkheid eigen links en pagina’s toe te voegen aan het startscherm van de app. De zoekfunctie geeft je toegang tot specifiekere onderwerpen en nog steeds geeft Startpagina je toegang tot de actuele verkeersinformatie en het weer.

Als je eigen links wilt toevoegen moet je vanuit de browser de website delen, waarna je kiest voor het Startpagina icoontje. Je krijgt tot slot toegang tot een aantal radiostations, die je via de Startpagina app direct kunt luisteren.

Startpagina.nl
Startpagina.nl
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel