Startpagina.nl werkt aan vernieuwde, strakke app

Startpagina.nl is een van de bekendste Nederlandse websites en biedt een rijke verzameling aan interessante links. Maar Startpagina.nl wil ook jouw startpunt zijn op Android met een vernieuwde app.

Startpagina.nl app

Startpagina.nl app

Startpagina.nl is eigendom van Sanoma en bestaat al ruim 15 jaar. De site biedt samengestelde lijsten van interessante weblinks onderverdeeld in categorieen. In de Google Play Store is Startpagina.nl al te vinden alleen is dat niet meer dan een snelkoppeling naar de website. Geen echte app dus, tot vandaag!

Startpagina.nl app

Achter de schermen wordt er bij Sanoma hard gewerkt aan een echte app die toegang verschaft tot de lijsten met interessante sites. Bij iedere categorie zijn linkjes en afbeeldingen te vinden over het betreffende onderwerp. Wanneer je een interessante website hebt gevonden dan zal deze in de Startpagina-app openen.

Startpagina.nl app

Wanneer je de Startpagina.nl app wilt proberen dan kun je jezelf aanmelden bij de Google+ community en vervolgens aanmelden als tester. Wanneer je bent aangemeld als tester kun je de app uit de Google Play Store downloaden. Wanneer de app officieel gelanceerd wordt lees je dat op DroidApp.nl!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel