Stoppen met roken? Download de Stoptober app 2016

Ieder jaar begint op 1 oktober weer Stoptober. Dit initiatief duurt 28 dagen en heeft als doel om je te helpen met het stoppen met roken. De bijbehorende Stoptober app 2016 helpt je de maand oktober door waarmee het stoppen met roken een stuk makkelijker moet worden.

Stoptober app 2016

Stoppen met roken is iets wat door veel rokers als lastig wordt ervaren. Verschillende stichtingen en organisaties beginnen ook dit jaar weer op 1 oktober met Stoptober. Gedurende 28 dagen probeer je om te stoppen met roken. Als je het volhoudt om 28 dagen geen sigaret op te steken, zou je vijf keer meer kans maken om blijvend te stoppen met roken.

Stoppen met roken

Dagelijks krijg je een melding die je moet helpen met de 28 dagen door te komen. Ook geeft de app je tips en feiten. Daarnaast kan je via de app ook bijhouden hoeveel geld je hebt bespaard. Op moeilijke momenten kan je de Noodhulp-knop gebruiken en ook kan je een persoonlijke motivatie invoeren. Tevens kan je badges verdienen en zo wordt het stoppen met roken gestimuleerd.

Downloaden

De Stoptober 2016 app kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button. De applicatie doet zijn werk vanaf 1 oktober.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel