Strakke SMS-app HoverChat vandaag gratis te downloaden

Hoewel het SMS-tijdperk voor veel mensen waarschijnlijk verleden tijd is, verschijnen er de laatste tijd in de Play Store nog tal van mooie SMS-applicaties; die er eigenlijk nog mooier uitzien als apps als Telegram en WhatsApp. HoverChat is zo’n applicatie en is vandaag gratis te downloaden uit de Play Store.

HoverChat, misschien ook wel bekend onder de oudere naam Ninja SMS, geeft toegang tot SMS-berichten middels een soort ballonvenster. Deze interface doet denken aan de ‘Chat Heads’ van Facebook. Zo kun je vanuit elke applicatie een SMS-bericht lezen of versturen.

hoverchat ninja sms

Je kan zelfs tijdens het bekijken van een filmpje een SMS-bericht versturen of lezen. Daarnaast kunnen uit de HoverChat Store tal van stickers/emoticons worden gedownload worden, om SMS-berichten op te fleuren. De reden dat de eerdere naam Ninja SMS was, is omdat ze een naar eigen zeggen Anti-NSA mode hebben. Berichten worden in deze modus versleuteld verzonden waardoor niemand anders het kan lezen. Er kan tevens voor gekozen worden om berichten op een bepaalde manier te versleutelen, dat enkel HoverChat de berichten kan lezen, en geen andere SMS-applicatie.

HoverChat is via deze link gratis te downloaden, en alleen vandaag. Normaal kost HoverChat €2,90.

Lees ook

Reageer op dit artikel