Super Mario Run voor Android nu beschikbaar in Play Store: dit moet je weten

Nintendo heeft een nieuwe game uitgebracht voor Android; Super Mario Run. In december verscheen het spel al voor Apple iOS maar Android-gebruikers moesten nog afwachten. Nu kun je het spel dus installeren op je Android toestel en aan de slag met Mario.

Super Mario Run voor Android

Vanaf vandaag is het mogelijk om Super Mario Run te downloaden uit de Google Play Store. Eerder werd al bekend dat het spel op 23 maart zal verschijnen. In de voorgaande weken was het al mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de game. Nintendo brengt het spel samen uit met update 2.0 voor Super Mario Run. Deze update maakt het mogelijk om met meer karakters het spel te spelen, zoals Yoshis in vier kleuren. Ook is er een Bowser Challenge aanwezig die toegang geeft tot World 1-4.

De gameplay van het spel is vrij eenvoudig. Je kunt het spel met één hand bedienen en het doel is om de objecten die je onderweg tegenkomt te ontwijken. Dit doe je door met je vinger op het scherm te tikken zodat je springt. Je gaat naar het volgende level als je het huidige level hebt bereikt. Hierbij gebruikt Nintendo toch veel variatie zodat het spel niet eentonig wordt.

In de gratis versie zijn alleen de eerste drie levels gratis beschikbaar. Voor de rest moet je betalen middels een in-app aankoop voor een bedrag rond de tien euro. In Super Mario Run zijn er 24 levels, verspreid over zes werelden. Je kunt Super Mario Run via onderstaande button uit de Play Store downloaden.

Super Mario Run
Super Mario Run
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel