Bevestigd: Super Mario Run voor Android komt op 23 maart

Nintendo heeft de bevestiging naar buiten gebracht dat we op 23 maart de nieuwe Super Mario voor Android kunnen verwachten. Het gaat om de game Super Mario Run die eerder al werd uitgebracht voor Apple iOS.

Super Mario Run voor Android

Op 23 maart 2017 moet het gebeuren; dan maakt Super Mario Run voor Android zijn debuut. Aanstaande donderdag is de game dan namelijk te vinden in de Google Play Store. Het duurde even voordat de game naar Android kwam, want in december verscheen het spel al voor iOS in de App Store. In januari schreven we al dat het spel definitief in maart voor Android zou verschijnen.

Super Mario Run

De game kun je bedienen met één hand waarbij je door te tikken Mario kunt laten springen. Het Mario-avontuur speelt zich af in het bekende landschap. In het spel zijn 24 levels te vinden, verspreid over zes werelden. We schreven eerder al dat je alvast een zogenoemde pre-order kunt plaatsen. Door dit te doen krijg je een notificatie zodra de app beschikbaar is om te downloaden. Uiteraard houdt DroidApp je ook op de hoogte zodra dit het geval is.

Nintendo brengt in de toekomst ook Animal Crossing voor Android uit. Onlangs verscheen ook Fire Emblem Heroes.

Super Mario Run
Super Mario Run
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel