Fire Emblem Heroes van Nintendo vanaf nu te downloaden uit de Play Store

Nintendo heeft haar nieuwe game Fire Emblem Heroes uitgebracht voor Android. De nieuwe strategische RPG game werd in januari voor de mobiele platformen aangekondigd. Vanaf vandaag is hij te downloaden uit de Google Play Store.

Fire Emblem Heroes

De liefhebbers van games kunnen vanaf vandaag een nieuwe game installeren uit de Play Store: Fire Emblem Heroes. Nintendo heeft het strategische spel uitgebracht en binnenkort kunnen we ook Super Mario Run verwachten voor Android. In Fire Emblem stel je je team samen om het op te nemen tegen tegenstanders in ‘gevechten’. Tijdens het spelen van het spel kom je nieuwe bondgenoten tegen die je op een tactische manier weer in kunt zetten en kunt gebruiken in je team.

Fire Emblem Heroes is een strategisch spel dat tactisch gespeeld moet worden. Het verhaal speelt zich af op een rasterweergave als spelbord. Hier kan je met je vingers de karakters verplaatsen en bedienen. De game is vanaf nu beschikbaar in de Play Store, gratis. Wel kan je middels in-app aankopen nog meer uit het spel halen.

Fire Emblem Heroes
Fire Emblem Heroes
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel