Super Mario Run: Remix 10 update met nieuwe content en tijdelijk lagere prijs

Super Mario Run is een bekende game van Nintendo. De ontwikkelaar heeft nu een grote update uitgebracht voor de app waarmee nieuwe content wordt toegevoegd. Daarnaast is de app in de aanbieding.

Super Mario Run Remix 10 en meer

Super Mario Run werd in maart van dit jaar uitgebracht voor Android. De game van Nintendo is nu voorzien van een grote update waarbij nieuwe content is toegevoegd. Als eerst is er een spelmodus genaamd ‘Remix 10’ te vinden. Deze modus bestaat uit tien willekeurige levels die gecombineerd worden tot één level.

Super Mario Run Remix 10

Heb je de ‘Remix 10’ modus behaald, dan kun je een nieuw karakter vrijspelen; Prinses Daisy. Dit karakter heeft als voordeel dat er nog een keer extra in de lucht gesprongen kan worden, waardoor je nog hoger kunt komen. Ook kun je tijdens het spelen van Remix 10 zogenoemde Rainbow Coins verdienen.

Mocht je de volledige versie van Super Mario Run nog niet aangeschaft hebben, dan kun je dat nu tegen een lagere prijs doen. In plaats van 10 euro voor de volledige versie, is de game in de aanbieding voor 5,49 euro.

Super Mario Run
Super Mario Run
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel