Supermarkt Spar laat je voortaan je boodschappen met Tikkie betalen

De populariteit van betaaldienst Tikkie lijkt niet op te houden. Verschillende overheden zoals gemeenten werken al met het betalen via Tikkie, en nu volgt ook supermarktketen Spar.

Spar: betalen met Tikkie

ABN Amro heeft goud in handen met betaal-app Tikkie. We schreven eerder in juli al dat verschillende overheden gebruik maken van Tikkie, om bijvoorbeeld je vuilnisboete mee te betalen. Nu is bekend gemaakt dat supermarkt Spar Tikkie aan gaat bieden aan klanten.

Met Tikkie kunnen voortaan dan de boodschappen betaald worden in de winkel. Het is de eerste supermarkt die Tikkie aan gaat bieden als betaalmethode. In Utrecht werd eerder al een proef gestart waarmee klanten via Tikkie konden betalen. Deze is dus een succes.

Bij het afrekenen van de boodschappen kan een QR-code gescand worden door de klant. Deze leidt vervolgens naar de pagina om de boodschappen te betalen. Dit kan via een QR-code scanner of met de Tikkie-app. Het kan nog even duren voordat Tikkie in iedere Spar supermarkt beschikbaar is. Handig in ieder geval, als je je portemonnee vergeten bent.

Tikkie
Tikkie
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel