Swarm 5.0: Foursquare brengt flink verbeterde update uit voor locatie-app

De locatie-app Swarm, voorheen Foursquare, is door het team van ontwikkelaars voorzien van een update. In Swarm 5.0 zijn een groot aantal nieuwe functies en verbeteringen doorgevoerd die de app nog beter maken. We zetten de nieuwe functies op een rijtje.

Swarm 5.0

Foursquare, de ontwikkelaar van Swarm heeft een update uitgebracht voor de Android- en iOS-app. De locatie-app is een ideale applicatie om in te checken bij locaties en je vrienden hiervan op de hoogte te brengen. Daarnaast kun je punten verdienen en de mayor worden van een plaats.

Met de update naar Swarm 5.0 kun je nog gemakkelijker de locatie-geschiedenis bereiken. Daarbij heeft de profielpagina een compleet vernieuwde uitstraling gekregen en krijg je snel toegang tot je statistieken en tevens kun je je check-in map delen met de rest van de wereld. Deze map is overigens volledig interactief en laat je inzoomen op de pins op de kaart. Ook de kaarten van vrienden kun je bekijken.

Een andere nieuwe feature vinden we bij de stickers. Verspreid over 100 categorieën vinden we in de Swarm app nu meer dan 50 nieuwe stickers. Je kunt de update vanaf nu downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel