Navigatie-app Sygic laat je realtime je locatie en route delen met anderen

Sygic heeft een update uitgebracht voor haar navigatie-applicatie. Voortaan deel je vanuit de app realtime en direct je locatie met anderen. Zo kan bijvoorbeeld de oven vast voorverwarmd worden of de boel aan de kant geschoven worden voor het bezoek.

Sygic realtime locatie delen

De Android-app van navigatie-toepassing Sygic heeft een update ontvangen. Vanaf vandaag kunnen premium-gebruikers vanuit de applicatie direct hun route en locatie delen met anderen. Hiervoor hoeft de ander niet Sygic geïnstalleerd te hebben. Sygic maakt voor deze feature gebruik van de dienst Glympse.

Sygic Route delen Glympse

Vanuit de Sygic app kan je aangeven wat de bestemming is en hoe lang de tijd is dat de locatie gedeeld wordt. Je geeft aan, aan wie het bericht verzonden moet worden en voegt eventueel een boodschap hieraan toe. Vervolgens kan je de applicatie kiezen waarmee je de link wilt delen. De ontvanger kan dan via de (mobiele) website precies bijhouden waar je bent en wat de snelheid is.

Downloaden en korting

De dienst om je locatie en route te delen is zoals gezegd alleen beschikbaar voor premium-gebruikers. Vanwege Black Friday is er nu een korting beschikbaar, waardoor je voor een levenslange premium licentie nu slechts 16,99 euro hoeft te betalen. Je kunt de app gratis downloaden uit de Google Play Store. Onlangs bracht Sygic ook al een update uit, waarbij offline kaarten voor iedereen beschikbaar kwamen.

Sygic GPS Navigation & Maps
Sygic GPS Navigation & Maps
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel