Sygic Navigatie: grote update brengt nieuw design en gratis offline kaarten

Navigatie-app Sygic heeft een interessante update gekregen. Zo is er met de update niet alleen een vernieuwd design, maar kan je voortaan de kaarten gratis gebruiken. Daarbij zijn deze kaarten ook nog eens offline beschikbaar. We zetten de nieuwe functies voor je op een rij.

Sygic update

Sygic is geen onbekende naam als we het hebben over navigatie-apps. Met een nieuwe update voor de Sygic app willen de ontwikkelaars een beter alternatief aanbieden voor diensten als bijvoorbeeld Google Maps, HERE WeGo en andere applicaties. De nieuwe update brengt gratis kaarten en een vernieuwde vormgeving voor de navigatie-applicatie.

Sygic Android

Nieuwe interface

De nieuwe interface van de applicatie moet ervoor zorgen dat het gebruik van de app nog gemakkelijker wordt gemaakt. Tevens kan je met een druk op de knop een melding maken van bijvoorbeeld een snelheidscontrole of ongeluk, net als dit bij Waze mogelijk is.

Sygic navigatie

Gratis kaarten

Na de update voor de Sygic app hoef je niet meer te betalen voor de kaarten. De kaarten zijn voortaan gratis beschikbaar in de applicatie. De kaarten kan je offline op je smartphone opslaan zodat je deze ook zonder internetverbinding kunt gebruiken. Ook worden kaarten met regelmaat voorzien van een update zodat je altijd beschikt over de meest actuele wegenkaarten.

Volledig gratis is Sygic GPS Navigation niet. Wil je gebruik maken van de snelheidslimiet, rijbaanbegeleiding, gesproken navigatie, Heads-up Display en ‘Traffic’ voor snellere routes, dan dien je Premium Traffic aan te schaffen.

Andere veranderingen en download

Tevens zijn er verschillende andere verbeteringen doorgevoerd in de Sygic app voor Android. Gebruik je de app om als voetganger te navigeren? Dan zal wanneer je een snelheid van meer dan 25 kilometer per uur bereikt, automatisch overgegaan worden op de rij-modus. De nieuwe versie van de app kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Sygic GPS Navigation & Maps
Sygic GPS Navigation & Maps
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel