Sygic Travel uitgebracht: plan je reis met handige app

Sygic is een bekende speler op het gebied van applicaties voor routes, navigatie en dergelijke. Nieuw in de Play Store is nu de app Sygic Travel, een reisgids in de vorm van een applicatie. Met Sygic Travel kan je je reis goed uitstippelen om zo het beste uit je stedentrip of vakantie te halen. De applicatie was eerder bekend onder de naam Triptomatic.

Sygic Travel app

Sygic heeft voor Android de app Sygic Travel uitgebracht. Deze applicatie helpt je bij het plannen van je vakantie en het ontdekken van nieuwe bestemmingen. Bij het kiezen van een bestemming krijg je indien beschikbaar al enkele tips te zien zodat je bijvoorbeeld in een dag al het mooiste van Berlijn kunt bekijken. Heb je zelf al plekken die je wilt bekijken, dan kan je die natuurlijk ook toevoegen en de eerste stap overslaan.

Met Sygic Travel kan je je reisdatum instellen en uit een overzicht kiezen uit verschillende locaties. Denk hierbij aan hotels zoeken, plaatsen op de kaart weergeven, autoverhuur of het raadplegen van de kaart voor het openbaar vervoer. De opties verschillen per stad; zo heeft Berlijn meer opties gekregen dan de Zweedse hoofdstad Stockholm. In een Material Design vormgegeven scherm zie je de reizen die je in de toekomst hebt, en die je in het verleden hebt gemaakt.

Je kan verschillende filters gebruiken, nuttige informatie bekijken en je trip delen. In de gratis versie duikt er zo nu en dan een advertentie op. Kies je voor premium, dan kan je voor maximaal 18,99 euro de trips offline opslaan, voetgangersnavigatie gebruiken en nog verschillende andere functies krijgen. Via onderstaande button kan je Sygic Travel downloaden uit de Google Play Store. De app was eerder te vinden onder de naam Triptomatic.

Sygic Travel kaart en reisgids
Sygic Travel kaart en reisgids
Ontwikkelaar: Sygic.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel