T-Mobile ziet toename in aantal abonnees in 2016

Telecomprovider T-Mobile heeft vanmorgen de jaarcijfers over 2016 bekend gemaakt. Nadat jarenlang abonnees de provider verlieten is er nu goed nieuws te melden. T-Mobile zag het aantal abonnees flink toenemen. Toch zijn er ook aandachtspunten.

T-Mobile jaarcijfers 2016

In de jaarcijfers van T-Mobile over het jaar 2016 heeft de provider het aantal abonnees flink zien stijgen. 183.000 nieuwe klanten wist de roze provider te trekken. T-Mobile benadrukt dat 71.000 hiervan in het laatste kwartaal de provider wisten te vinden.

Unlimited

Sinds begin dit jaar biedt T-Mobile de Unlimited abonnementen. Hiermee kan onbeperkt in Nederland en de EU gebeld en ge-internet worden vanuit de bundel voor 35,00 euro per maand. Dit is vele malen goedkoper dan de prijs die concurrenten berekenen. De verwachting is dat in 2017 de stijging van het abonnees nog hoger zal liggen.

De omzet over 2016 daalde door alle investeringen en de hevige concurrentie met 4,5 procent. In het laatste kwartaal van 2016 steeg de omzet echter met 4,7 procent in vergelijking met een jaar eerder, en komt uit op 356 miljoen euro. Het bedrijf laat weten in 2017 haar naam steviger wil vestigen in de alles-in-één markt met internet, bellen en televisie voor thuis. Het bedrijf nam eerder Vodafone Thuis over van Vodafone omdat de rode provider ging fuseren met Ziggo.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel