TAG Heuer Connected: peperdure smartwatch aangekondigd

Horlogemaker TAG Heuer heeft haar eerste Android Wear smartwatch officieel aangekondigd. De TAG Heuer Connected is een stijlvol horloge met een flink prijskaartje en interessante specificaties.

TAG Heuer Connected

TAG Heuer heeft flink wat geschiedenis geschreven met bijvoorbeeld de eerste stopwatch die accuraat is op 1/100e van een seconde. Vandaag doet het bedrijf weer een stap vooruit door haar eerste smartwatch te introduceren. De TAG Heuer Connected, zoals het horloge heet, is vervaardigd uit titanium en komt in zeven verschillende kleuren. Daarnaast is het display beschermd door weerspiegelend saffieren glas, onder deze bescherming vinden we het touchscreen met een resolutie van 360 bij 360 pixels.TAG Heuer Connected

Het horloge is 12.8 millimeter dik en heeft een diameter van 46 millimeter. Het gewicht om je pols bedraagt 52 gram en deze prijzige smartwatch wordt geleverd met een aantal door TAG Heuer gemaakte watchfaces. Verdere specificaties van deze smartwatch zijn:

  • 410 mAh batterij
  • Bluetooth 4.1
  • WiFi 2.4 GHz (b/g/n)
  • 4GB opslagruimte en 1 GB werkgeheugen
  • Gyroscoop, microfoon
  • IP67 gecertificeerd, wat de smartwatch spat waterdicht maakt

Wie deze smartwatch om zijn pols wil dragen zal hiervoor diep in de buidel moeten tasten. De TAG Heuer Connected zal een prijskaartje van 1350 euro met zich meedragen, waarmee deze smartwatch zich in het luxe horloge segment mag plaatsen.

Lees ook

Reageer op dit artikel