Taken-app Any.do laat je reminders instellen via WhatsApp

WhatsApp is voor velen een veelgebruikte app. Hoe handig is het dan om vanuit WhatsApp ook een taak aan te maken. Dankzij de ontwikkelaars van Any.do kun je voortaan taken aanmaken via WhatsApp.

Any.do in WhatsApp

De ontwikkelaars van taken-app Any.do hebben de applicatie uitgebreid met een nieuwe, handige feature. Het wordt vanaf nu mogelijk gemaakt om taken aan te maken in WhatsApp. Je kunt het vergelijken met tal van verschillende bots die al beschikbaar zijn voor WhatsApp-concurrent Telegram.

Taken zoals ‘planten water geven’, ‘boodschappen doen’, ‘moeder bellen’ en ga zo maar, je kunt ze allemaal aanmaken via WhatsApp. Hiervoor stuur je het bericht gewoon naar de Any.do chat in WhatsApp zelf. Ideaal is ook dat doorgestuurde berichten herkent worden, waardoor je een bericht van bijvoorbeeld je partner over wat je moet halen bij de supermarkt, direct als taak kunt opslaan.

Any.do WhatsApp

Na het versturen van een taak aan Any.do krijg je de vraag of en wanneer je hiervan een herinnering wilt ontvangen. Je kunt daarbij een tijdstip aangeven, of bijvoorbeeld morgenavond zeggen. Wanneer het gekozen tijdstip is, krijg je hiervan een berichtje van Any.do, via WhatsApp. Uiteraard worden taken die je maakt in WhatsApp gewoon gesynchroniseerd met je Any.do account. Om WhatsApp-integratie te gebruiken dien je wel Premium-gebruiker te zijn van Any.do.

Wanneer je Any.do via WhatsApp wilt gebruiken, ga je in Any.do naar Instellingen > Integraties > WhatsApp.

Any.do - Takenlijst + Kalender
Any.do - Takenlijst + Kalender
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel