Tankservice-app met brandstofprijzen verbeterd: met E10 en meer

DirectLease heeft een update uitgebracht voor de Tankservice app. Met de applicatie krijg je toegang tot de actuele brandstofprijzen. Nu is met versie 2.0.4 een reeks verbeteringen doorgevoerd die van pas komen, waaronder met de verplichte invoering van E10.

Tankservice 2.0.4

DirectLease Tankservice is een handige applicatie waarmee je direct de actuele brandstofprijzen kunt raadplegen in je omgeving. Soms kan het zomaar wat geld schelen door een paar meter om te rijden. In de Google Play Store staat nu DirectLease Tankservice 2.0.4, een nette update waarbij onder andere ondersteuning is voor de Engelse taal.

Tankservice 2.0.4

Daarnaast is het sinds 1 oktober voor tankstations verplicht om E10 aan te bieden. Dit is dan ook het nieuwe brandstoftype in de app. Overigens kun je nog steeds overschakelen naar Diesel, LPG of een andere brandstofsoort. Nieuw in de Tankservice app zijn verder verschillende openingstijden. Denk aan openingstijden voor de wasstraat, de shop en het tankstation zelf. Verder is het direct op de kaart te zien wanneer een tankstation gesloten is.

De nieuwe update is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Je kunt hem downloaden via onderstaande button.

DirectLease Tankservice
DirectLease Tankservice
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel