HTC teast HTC U 11 opnieuw en richt aandacht op 360-graden video’s

HTC zal op 16 mei met een nieuwe smartphone komen. De fabrikant heeft de afgelopen tijd al teasers en hints naar buiten gebracht en ook vandaag doet HTC dat. De HTC U 11 zal namelijk voorzien zijn een camera waarmee in 360-graden gefilmd kan worden.

360-graden video met HTC U 11

Over enkele dagen gaan we eindelijk de nieuwe high-end smartphone zien van de Taiwanese fabrikant. Het toestel zal geplaatst worden in de HTC U-serie waar we nu al de HTC U Play en HTC U Ultra tegenkomen. De HTC U 11 dook afgelopen weekend al op in erg interessante HTC U 11 renders waarbij we al een mooi beeld kregen van de telefoon.

De nieuwe teaser die door HTC naar buiten is gebracht vestigt de aandacht op de camera. Er gingen eerder al berichten over een 12 megapixel camera aan de achterzijde. Deze zou voorzien zijn van UltraPixel 3 technologie en een lichtgevoeligheid van f/1.7. Met de camera moet het mogelijk worden, volgens de teaser, om in 360-graden rondom te filmen. Helaas moeten we het voor nu nog doen met de informatie die HTC nu in de teaser geeft.

Aanstaande dinsdag is dus de aankondiging. DroidApp zal je hiervan op de hoogte houden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel