Teaser: HTC U11 Plus krijgt knijpbare randen en doorzichtige behuizing

HTC heeft een nieuwe teaser geplaatst van de HTC U11 Plus. Dankzij de aanraakgevoelige randen kan er geknepen worden in het toestel. Maar we komen meer details te weten.

HTC U11 Plus met Edge Sense

De introductie van de HTC U11 Plus staat voor morgen gepland, op 2 november. De Taiwanese fabrikant heeft nu zijn derde teaser geplaatst en hieruit kunnen we weer nieuwe dingen opmaken. Net als bij de HTC U11 zal ook de Plus voorzien zijn van aanraakgevoelige randen waardoor er geknepen kan worden in het toestel. Zo kun je bijvoorbeeld snel de camera starten, een app openen of een andere actie uitvoeren.

Een ander interessant bericht over de U11 Plus komt van de bekende leaker Evan Blass. Hij weet te melden dat de smartphone uitgebracht zal worden in drie ‘kleuren’; zwart, zilver en ’translucent’. Dat laatste betekent doorzichtig en in een opgedoken video zien we ook de doorzichtige HTC U11 Plus.

Morgen komen we alles te weten over de smartphone. Uiteraard houdt DroidApp je op de hoogte van het nieuws rondom de U11-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel