Tele2 stopt met zakelijke abonnementen: over naar T-Mobile

T-Mobile gaat de zakelijke abonnementen van Tele2 overnemen. Dit is het gevolg van de eerder afgeronde fusie van de twee bedrijven. Voor huidige klanten zal er op dit moment niks veranderen.

Tele2 Zakelijk naar T-Mobile

T-Mobile heeft eerder officieel de goedkeuring gekregen om Tele2 over te nemen. De eerste stappen zijn gezet en nu is het tijd voor een volgende stap. De Tele2 Zakelijk abonnementen kunnen vanaf 1 augustus niet langer meer afgesloten worden. Het aanbod van de zakelijke Tele2 abonnementen, wordt geïntegreerd bij T-Mobile Ondernemen, zo melden de providers.

Deze wijziging zorgt er verder voor dat T-Mobile zelf de zakelijke abonnementen ook heeft veranderd. Deze hebben voortaan de naam @Work en biedt onder andere een onbeperkt data-abonnement voor 25,00 euro per maand, exclusief btw. Deze abonnementen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij T-Mobile.

Voor huidige klanten van Tele2 Zakelijk zal er niks veranderen. Wel kan een abonnement na de looptijd niet langer meer bij Tele2 zelf verlengd worden. Deze wijziging geldt voor de zakelijke contracten. Voor consumenten met particuliere abonnementen verandert er nog niets en blijft Tele2 beschikbaar naast T-Mobile.

Lees ook

Reageer op dit artikel