Telegram 3.13 voegt Gamebots toe: speel spelletjes via de chat-app

Telegram 3.13 is zojuist uitgebracht door de ontwikkelaars van de chat-applicatie. De update voegt Gamebots toe waarmee je zelf, met of tegen anderen spelletjes kunt spelen via de app. Nu al zijn er dertig verschillende games te vinden. Zowel de gebruikers als ontwikkelaars kunnen aan de slag met het nieuwe gameplatform in Telegram. Onlangs verscheen ook al een grote update voor Telegram.

Telegram games

In de nieuwste versie van de chat-app Telegram zijn Gamebots toegevoegd. Hiermee kan je verschillende spelletjes spelen die deel uitmaken van een gameplatform. Ontwikkelaars kunnen met het platform aan de slag, zodat er op termijn nog veel meer spelletjes gespeeld kunnen worden.

Op dit moment zijn er dertig verschillende spellen aanwezig, zoals een slim spel om bomen om te hakken aan de goede kant, een rekenquiz en een voetbalspel. Je kunt de spellen benaderen door in het chatvenster ‘@gamebot’ of ‘@gamee’ te typen. Vervolgens klapt er een extra venster uit met de verschillende games. Je kunt het spelletje met jezelf spelen (bijvoorbeeld via je eigen chat met cloudopslag), tegen anderen of met anderen. Door het spel te delen in een groep kan je met meerderen tegelijk het spel spelen.

Omdat de games vervolgens in een in-app scherm geopend worden, is de grootte van de app niet meer geworden. Ook worden je high scores opgeslagen en kan je de punten zien van je vrienden. Tot slot zijn er ook enkele veranderingen doorgevoerd in het sticker- en emoji-venster.

Telegram 3.13 games

Telegram 3.13

De update naar Telegram 3.13 kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. Onlangs werd Telegram 3.12 al uitgebracht met maskers, sticker-verbeteringen en de mogelijkheid om eigen GIF’jes te maken. Volg je DroidApp al op Telegram? Via ons kanaal blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de beste Android-tips en meer!

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel