Telegram 3.14: erg interessante update brengt groot aantal nieuwe functies en verbeteringen

Telegram heeft weer van zich laten horen. De alternatieve berichten-app voor bijvoorbeeld WhatsApp heeft verschillende nieuwe functies en verbeteringen gekregen in Telegram 3.14. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe functie ‘Instant View’ waarmee je sneller artikelen kunt lezen. We zetten de verbeteringen in Telegram 3.14 voor je op een rij.

Telegram 3.14

In de Google Play Store is een update beschikbaar voor de chat-app Telegram. In Telegram 3.14 vinden we een reeks verbeteringen en nieuwe functies. Dit moet de chat-applicatie nog beter maken en een nuttiger alternatief maken voor bijvoorbeeld WhatsApp. Daar zijn de ontwikkelaars al langere tijd goed in en met Telegram 3.14 wordt dat niet anders.

Instant View

Instant View is een nieuwe functie die het mogelijk maakt om artikelen van verschillende websites snel te openen. Denk bijvoorbeeld aan artikelen die geplaatst zijn op Medium. Je kunt de snelle weergave van het artikel openen in de chat-app zelf, zodat je Telegram niet hoeft te verlaten.

Telegram 3.14 zoekfunctie

Andere nieuwe functies zijn ook aanwezig. Zo vind je in het profiel van een gebruiker voortaan de groepen waaraan hij of zij deelneemt. Ook is de zoekfunctie uitgebreid. Je kunt nu sneller terugzoeken naar een specifieke datum. Tevens kan je op een snellere manier stickers versturen die je het liefst gebruikt.

Telegram 3.14 Gedeelde groepen

Ook kleinere verbeteringen zijn doorgevoerd in Telegram 3.14. Als je een toegangscode hebt ingesteld, wordt het venster met chats niet meer getoond in het takenvenster. Ook is het ontwerp voor het maken van groepen en aanpassen van instellingen aangepast, is de videocompressie verbeterd, is de camera sneller en zijn er aanpassingen gedaan in het toevoegen van onderschriften en weergeven van foto’s.

Telegra.ph

De nieuwe dienst Telegraph moet het voor iedereen mogelijk maken snel artikelen of content te delen. Dit kan via telegra.ph. Hiervan kan je de link gemakkelijk delen via Telegram.

Telegra.ph

Download

Telegram 3.14 kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Volg jij DroidApp al op Telegram? Nog niet? Dan vind je hier het DroidApp kanaal.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel