Telegram 3.17: vanaf nu kun je thema’s maken, instellen en delen

Een nieuwe update staat klaar voor de Android-app van Telegram. In Telegram 3.17 voor Android is het nu mogelijk om thema’s in te stellen voor de chat-app. Daarbij kun je ook eigen thema’s maken, thema’s aanpassen en ze delen met anderen.

Telegram thema’s

In Telegram 3.17 is de mogelijkheid toegevoegd om zelf thema’s te maken. De update voor de chat-app maakt dit mogelijk. Eerder werden thema’s al toegevoegd aan de desktop-apps van de berichtendienst. Nu kun je dus meer kleur geven aan de chat-app en eventueel ook kiezen uit eerder gemaakte thema’s.

Telegram 3.17

Na het updaten zie je in het menu met instellingen de mogelijkheid om het thema aan te passen. Je ziet welke thema’s er direct beschikbaar zijn om in te stellen, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan en de kleuren van de verschillende onderdelen aanpassen. Deze thema’s kun je ook delen. Hiervoor dien je de RGB kleurcodes aan te passen of uit de ‘color picker’ de kleur van je keuze te kiezen.

Via het kanaal @themes op Telegram kun je ook eerdere ontwerpen bekijken en deze instellen als thema. Standaard kun je al kiezen uit het standaard, blauwe thema of een donker thema. Bij het aanpassen kun je een aantal stappen terug en bijvoorbeeld een chat openen. Hiermee krijg je direct te zien hoe het thema met de kleuren eruit komt te zien. Je kunt voor tientallen onderdelen, van de kleinste details, de kleuren aanpassen.

Downloaden

Telegram 3.17 is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Volg je Droidapp al op Telegram?

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel