The Sims FreePlay game krijgt spannende politie-update

Electronic Arts (EA) heeft de politie-update uitgebracht voor de game The Sims FreePlay. Met de nieuwe update krijg je voortaan een politiebureau in het spel en kan je je Sim politieagent laten worden. De politie-update voegt meer mogelijkheden toe aan het simulatiespel.

The Sims FreePlay politie

De ‘Police’ update voor de game The Sims FreePlay wordt vanaf nu uitgerold voor de mobiele gebruikers. De ontwikkelaars hebben weer veel uren werk in de game gestopt en het spel uitgebreid met politie-onderdelen. Vanaf nu vind je in je Simstad een politiebureau en kan je een carrière als politieagent beginnen. Tevens kan je hoofdcommissaris of paranormaal agent worden.

Als politieagent in The Sims FreePlay krijg je in het surveillancebusje alle nieuwe roddels te horen. In je stad moet je griezelige scenario’s onderzoeken en leer je ondervraagtechnieken. Het politiebureau in je stad kan je uitbreiden met politiehonden, cellen en meer. Om een politiebureau te kunnen bouwen in je stad dien je wel meer dan veertien inwoners te hebben.

Downloaden

De update voor The Sims FreePlay met de politie kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

De Sims™ FreePlay
De Sims™ FreePlay
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel