The Sims Mobile komt naar Android: nog betere beleving en multi-player modus

Electronic Arts (EA) heeft een nieuwe titel vrijgegeven van The Sims. Het spel heet The Sims Mobile en biedt een ervaring die meer vergelijkbaar is met de variant op de desktop. Er zijn wel meerdere Sims-games maar deze moet nog beter zijn. Dit mede door de aanwezigheid van de multi-player modus.

The Sims Mobile

Liefhebbers van The Sims kunnen hun hart ophalen; er is een nieuwe titel aangekondigd die we binnenkort op Android en iOS kunnen verwachten. Het gaat om The Sims Mobile die een verbeterde beleving moet leveren dan de huidige Sims games. Eerder werden bijvoorbeeld al The Sims 3 en The Sims FreePlay uitgebracht door EA. Onderstaande teaser werd door EA alvast vrijgegeven waarin een voorproefje wordt gegeven met de mogelijkheden in het spel.

Net als bij de traditionele sims kun je in The Sims Mobile je uitleven door families te stichten en je eigen personages ontwerpen. Daarbij is het mogelijk om het karakter, interesses en specialiteiten per persoon aan te passen. Ook het maken van een carrière behoort tot de mogelijkheden. Er zal tevens een multi-player modus aanwezig zijn waarbij spelers een sim bij elkaar kunnen laten wonen. Onderstaande video geeft een eerste indruk van The Sims Mobile.

The Sims Mobile schijnt in enkele landen beschikbaar te zijn, waaronder Brazilië. Het is onduidelijk wanneer we de game in Nederland en België kunnen verwachten. Ook een prijs is nog niet bekend gemaakt en het is de vraag of het gratis met in-app aankopen wordt, of een vaste prijs. We houden je op de hoogte!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel