Google verscheept 10 miljoen Cardboards; The Sims komt in augmented reality

Google heeft interessante statistieken naar buiten gebracht over de Google Cardboard. Voor de liefhebbers van augmented reality staat er daarnaast nog veel te wachten. Want binnenkort kun je in het huis van je sims uit The Sims rondlopen!

Google Cardboard

Google heeft bekend gemaakt dat de kartonnen virtual reality bril inmiddels meer dan 10 miljoen keer verscheept is. Daarbij staat de teller van het aantal gedownloade Cardboard-apps op 160 miljoen en 30 van die apps hebben meer dan 1 miljoen downloads. Het kartonnen Google Cardboard heeft inmiddels uitbreiding gekregen van de Daydream VR. Gemiddeld kijken we volgens Google 40 minuten naar virtual reality beelden via de bril. YouTube is overigens de plek waar we de meeste tijd doorbrengen.

Google Cardboard

The Sims in augmented reality

Binnenkort rondlopen in het huis van The Sims? Dat is binnenkort mogelijk. Google heeft bekend gemaakt dat toestellen met Google Tango-technologie je binnenkort laten lopen door het huis van je sims. Tevens komt Chelsea Kicker uit voor Tango waarbij je foto’s kunt maken met een Chelsea voetballer en kun je voetbal trucjes leren.

Sky VR is vanaf nu beschikbaar voor de Google Daydream. Hiermee kun je achter de schermen kijken bij de F1 en de racewagen bekijken van Damon Hill.Je kunt ook rondslingeren met de app uit Jungle Book en met de cast van Star Wars lopen over de rode loper.

Lees ook

Reageer op dit artikel