The Voice of Holland 2018: nieuwe RedRoom app met ook de Thuiscoach

Vanavond, vrijdag 2 november 2018, begint het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Tijdens het nieuwe seizoen van de talentenjacht kun je jouw stem weer laten horen via de Thuiscoach. Uiteraard vind je in de RedRoom app nog meer opties en mogelijkheden.

RedRoom app voor TVOH

Televisiekijkend Nederland kan vanavond weer naar een nieuw seizoen van The Voice of Holland kijken. RTL4 zendt het negende seizoen uit, ofwel The Voice of Holland 2018-2019. Vanaf de bank hoef je je niet te vervelen, want ook de RedRoom app is weer vernieuwd. Hier kunnen app-gebruikers hun stem laten horen en verschillende informatie raadplegen.

 

Voor het eerst maakt Lil’ Kleine deel uit van de jury van de zangwedstrijd. Hierbij neemt hij het stokje over van Sanne Hans (ofwel Miss Montreal). De andere juryleden zijn Anouk, Waylon en Ali B. Met de RedRoom app kun je de Thuiscoach spelen en zo zelf alvast je stem laten horen. Je hoort een fragment van een opname of optreden, en kiest er zelf voor of je voor deze zanger of zangeres jouw stoel zou draaien. Hiervoor hoef je alleen maar op de rode knop te drukken. Ook kun je hiermee prijzen winnen.

TVOH Thuiscoach app

In de RedRoom app vind je verder video’s van de deelnemers en de optredens. Tevens kun je aanvullende informatie vinden over de talenten en natuurlijk hun nummers. Ook vind je het laatste nieuws rondom TVOH en kun je informatie vinden over het nieuwe format; The Voice Family. Het lijkt erop dat RTL ervoor heeft gekozen de Philips Hue-integratie uit de app te halen.

The Voice of Holland 2018 wordt vanaf vandaag, 2 november, om 20:30 uur uitgezonden op RTL4. Je kunt de komende vrijdagavonden je dus weer prima vermaken op de tv. Je kunt de applicatie voor Android gratis downloaden uit de Google Play Store.

The voice of Holland app
The voice of Holland app
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel