The Voice Kids-app geüpdatet voor seizoen 2016

Voor het nieuwe seizoen van The Voice Kids is de The Voice Kids app geüpdatet. Je kunt nu nog meer informatie vinden in de applicatie. Vrijdag 5 februari is de eerste aflevering van seizoen 2016 en over ongeveer twee maanden weten we wie zich de winnaar mag noemen van The Voice Kids.

The Voice Kids app

RTL 4 zendt vanavond de eerste aflevering uit van The Voice Kids. De talentenjacht is bedoeld voor kinderen die de coaches Ali B, Marco Borsato en Ilse DeLange moeten overtuigen met hun zangkwaliteit. Dit doen de kandidaten via verschillende rondes zoals de Blind Auditions, de battles en de live-shows. Vrijdag 5 februari is de eerste aflevering van seizoen 2016 en op 1 april zullen de talenten die overblijven alles uit de kast trekken om finalist te worden van The Voice Kids 2016.

The Voice Kids app

Voor The Voice Kids is de Android-app van het programma bijgewerkt naar een nieuwe versie. Je kunt in de app de nummers van de talenten terugvinden, de verhalen van de zangers en zangeressen lezen en exclusieve backstage-video’s vinden. Iedere week vind je in de The Voice Kids app ook een nieuwe game. Je kunt ook aangeven of je zou omdraaien als jij in de jury zou zitten en hoe jij het optreden vindt. Ook kan je dit jaar The Voice Kids badges sparen en is er de mascotte genaamd ‘Mike’

Downloaden

Via onderstaande button kan je The Voice Kids app downloaden uit de Play Store. Gebruik je Apple iOS op bijvoorbeeld je iPhone? Download dan de app uit de App Store.

The Voice Kids
The Voice Kids
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel