The Winner Takes it All app: jij bent de jury!

SBS6 start vanavond met het programma The Winner Takes it All. The Winner Takes it All is volgens de televisiezender de meest interactieve talentenjacht op televisie ooit, dit dankzij de The Winner Takes it All app waarmee je kan stemmen op de kandidaten.

The Winner Takes it All is de nieuwe talentenjacht van SBS6, gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. The Winner Takes it All telt zeven liveshows waarbij wordt gekeken naar iemand met de beste sound-a-like. Dit houdt in dat elke kandidaat een artiest nadoet, bij degene van wie de stem het meest lijkt op die van de originele artiest, gaat door naar de finale van The Winner Takes it All op 27 december.

the winner takes it all app

The Winner Takes it All app

Waarmee SBS6 zich onderscheidt met bijvoorbeeld The Voice of Holland, X-Factor, Idols en So You Wanna Be A Popstar is dat er geen vakjury is bij het programma. Je kan zelf bepalen wie er wint, door de app The Winner Takes it All te installeren.

Via de applicatie kan je de kandidaten een cijfer geven op een schaal van 1 tot en met 10. Degene met de hoogste score gaat door naar de finale. Tijdens elke aflevering gaan er twee talenten door. Je kan het gegeven cijfer ook delen met je vrienden op Twitter en Facebook.

Via onderstaande button kan de The Winner Takes it All-app gratis gedownload worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel