Threema 2.0: Material Design en nieuwe functies in grote update

De ontwikkelaars van de Zwitserse chat-app Threema hebben een grote update uitgebracht voor Android. Threema staat bekend als een van de veiligste messaging-apps van dit moment. Met de update die vandaag is verschenen is Threema 2.0 onder andere voorzien van Material Design en diverse nieuwe functies.

threema 2.0

Threema heeft een grote update uitgebracht voor de berichtendienst. Threema 2.0 is in een modern jasje gestoken en voorzien van Material Design. Nieuw in de versie is ook een vernieuwd uitschuifmenu en ‘drijvende’ buttons waar bepaalde handelingen mee uitgevoerd kunnen worden. Contacten die al meer dan drie maanden geen gebruik hebben gemaakt van de dienst, kunnen worden verborgen.

threema 2.0

In Threema 2.0 wordt nu ook Android Wear ondersteund. Threema is nu ook geoptimaliseerd voor het gebruik op tablets. De meldingen van nieuwe berichten, ofwel de notificaties, zijn nu ook verder verbeterd en ook kunnen afbeeldingen nu bijgesneden worden en kunnen contactpersonen gezocht worden met behulp van de zoekfunctie. Gebruikers uit Polen en Rusland kunnen nu de applicatie dankzij de vertalingen ook in hun eigen taal gebruiken. Alle nieuwe functies in de app kan je ontdekken in Threema 2.0. Threema is niet de eerste chat-app die Material Design toepast, eerder bracht Telegram al een update uit met Material Design.

De chat-app Threema kan voor €1,60 gedownload worden uit de Google Play Store. Gisteren werd bekend dat Threema de meest verkochte applicatie is in Duitsland onder Apple-gebruikers. Gebruik jij Threema? We horen het graag!

Threema
Threema
Ontwikkelaar: Threema GmbH
Prijs: € 4,99

via Stadt-Bremerhaven

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel