TomTom MyDrive: slimme verkeersinformatie toegevoegd aan app

TomTom heeft de MyDrive applicatie voor Android voorzien van een update. Vanaf nu kunnen gebruikers van de app gebruik maken van de functie ‘Traffic Checker’. Door thuis je route voor te bereiden kan TomTom MyDrive je helpen met het op tijd van huis wegrijden, dankzij slimme verkeersinformatie.

TomTom MyDrive Traffic Checker

In de app TomTom MyDrive is een nieuwe functie te vinden; Traffic Checker. De toevoeging is handig voor degenen die iedere dag van huis naar werk rijden en vice versa. Middels de app van TomTom kan je thuis alvast je route voorbereiden en met de nieuwe functie wordt er ook rekening gehouden met de actuele verkeersinformatie. Zowel op de heenweg als aan het eind van de werkdag helpt MyDrive met het op tijd thuis komen. Je krijgt hiervan een notificatie van MyDrive.

TomTom MyDrive

TomTom is met MyDrive Traffic Checker niet de eerste app die dit kan. ANWB Onderweg geeft gebruikers ook al de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de verkeerssituatie. Het meest bekende voorbeeld is natuurlijk Google Now die samen met Google Maps op de achtergrond de situatie op de weg voor je bijhoudt. Afhankelijk van deze informatie geeft Google je een seintje wanneer je het beste de deur uit kunt gaan.

Downloaden

Voor TomTom MyDrive is wel een navigatiesysteem van TomTom nodig. De informatie kan desgewenst doorgestuurd worden naar de TomTom.

TomTom MyDrive
TomTom MyDrive
Ontwikkelaar: TomTom International BV
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel