TripAdvisor app krijgt update met handige mogelijkheden

De populaire reis-app TripAdvisor heeft een update uitgebracht voor de Android-app. In de nieuwe versie van TripAdvisor zijn handige nieuwe functies te vinden. 

Onder veel reizigers, vakantiegangers en mensen die zich interesseren in een reisbestemming is TripAdvisor een erg handige applicatie. De Android-app van TripAdvisor heeft een update gekregen in de Google Play Store waarbij er een aantal handige mogelijkheden bij zijn gekomen.

In de nieuwe versie van TripAdvisor kan je bij bezienswaardigheden Wikipedia-beschrijvingen terugvinden. De Wikipedia beschrijvingen geven aanvullende achtergrondinformatie over een bepaalde attractie. TripAdvisor geeft je verder de mogelijkheid om recensies van anderen te vertalen (aan de hand van computervertaling) naar je eigen taal. Handig als je bijvoorbeeld van dat ene Griekse restaurant in Parijs wilt weten hoe de ander er over denkt.

tripadvisor

Ook nieuw in TripAdvisor voor Android is de ‘Nu in de buurt’ functie. Deze optie geeft je de mogelijkheid om hotels, restaurants, activiteiten en vakantiewoningen in de buurt te raadplegen. Voor het weergeven van vakantiehuizen maakt TripAdvisor gebruik van het aanbod van FlipKey. Een alternatief voor het populaire Airbnb.

TripAdvisor heeft verder de vormgeving van de applicatie iets aangepast. Zo zien we wat meer gekleurde balken om zo bepaalde elementen duidelijker eruit te laten springen. De nieuwe versie van TripAdvisor kan gratis gedownload worden via onderstaande button.

Tripadvisor: boek reizen
Tripadvisor: boek reizen
Ontwikkelaar: Tripadvisor
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel