TripAdvisor krijgt grote update: offline opslaan

Reis-applicatie TripAdvisor heeft een grote update gekregen in de Google Play Store. Met de update is TripAdvisor helemaal klaar voor de vakantie. In de update kunnen bijvoorbeeld kaarten, opgeslagen plaatsen en andere nuttige informatie offline opgeslagen worden. Maar de update voor de Android-applicatie van TripAdvisor biedt meer. De populaire reis-app TripAdvisor heeft een grote update ontvangen in de Play Store. TripAdvisor is nu helemaal klaar voor de vakantie, want vanaf nu is het mogelijk om kaarten, beoordelingen en opgeslagen items voor meer dan 300 steden offline op te slaan.

TripAdvisorTripAdvisor

Voor het opslaan van een van de 300 steden wordt ook de kaart van de desbetreffende stad opgeslagen. Tot voor kort kon dit enkel met een internetverbinding. Wanneer je in TripAdvisor plaatsen opgeslagen hebt, bijvoorbeeld voor je komende vakantie, dan kan je die nu ook zonder internetverbinding raadplegen. De applicatie is dus nu helemaal klaar voor de zomervakantie.

TripAdvisor TripAdvisor

Nieuw in TripAdvisor is ook dat er wereldwijd duizenden restaurants zijn toegevoegd, waarbij het mogelijk is om via de applicatie van TripAdvisor je tafel te reserveren. Een kleine toevoeging in de gebruikerservaring van de app, is dat je waar je ook bent in de app, door de terug-toets langer ingedrukt te houden, je weer uitkomt bij het hoofdscherm van de app.

De update voor TripAdvisor is nu kosteloos te downloaden uit de Google Play Store.

Tripadvisor: boek reizen
Tripadvisor: boek reizen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel