Twitter-app Tweetings nu veel sneller en afgeprijsd naar €1,09

Om te twitteren kun je uit de Play Store kiezen uit tientallen applicaties. De goed beoordeelde app Tweetings is nu voorzien van een update en is nu nog sneller. Daarbij is de applicatie flink afgeprijsd.

Tweetings nog sneller

Er staat een nieuwe update klaar voor Twitter-app Tweetings. Met de update naar versie 11.3 zijn er verbeteringen in de snelheid doorgevoerd. Als we kijken naar de changelog van de toepassing gaat het om het sneller laden van profielen, worden conversaties sneller en beter geladen in de weergave en kun je nu collecties bekijken in het tabblad bij profielen.

Tweetings

We hebben Tweetings eerder al uitgebreid behandeld op DroidApp in de Tweetings review. De app biedt een grote hoeveelheid aan mogelijkheden. Er zijn 38 Material Design thema’s, handige notificaties, GIF-ondersteuning en je kunt de app zelfs gebruiken op je smartwatch met Android Wear. Daarbij heeft de app nog veel en veel meer te bieden.

Nu is de applicatie ook afgeprijsd naar €1,09, waar de prijs van de app normaal op €2,49 ligt. Je kunt de applicatie uit de Play Store downloaden via onderstaande button.

Tweetings for Twitter
Tweetings for Twitter
Ontwikkelaar:
Prijs: € 2,49
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel