Unified Remote nu voor 10 eurocent: bedien je PC vanaf je smartphone

De app Unified Remote is tijdelijk afgeprijsd naar 10 eurocent. De Android-app maakt het mogelijk om je computer te bedienen vanaf je smartphone of tablet. Een ideale app vol met mogelijkheden.

Unified Remote voor €0,10

Iedere week is er een andere applicatie afgeprijsd. Vorige week was dat Cross DJ Pro en deze week is het Unified Remote. Op DroidApp hebben we Unified Remote vorig jaar januari besproken en er is zowel een gratis als betaalde versie. De applicatie maakt het mogelijk om vanaf je Android-apparaat je computer of laptop te besturen en het kan overweg met Mac, Windows en Linux.

Unified Remote

Unified Remote belooft een eenvoudige, prettige bediening en heeft beveiliging hoog in het vaandel staan. Je kunt met de betaalde versie meer dan 90 programma’s besturen (in de gratis versie zijn dit er 18). Ook is er Android Wear ondersteuning, kan je NFC-acties aan de app koppelen en werkt het zelfs met IR (infrarood). Ook kan je met je stem acties toevoegen en voor nog snellere besturing zijn er de widgets.

Met Unified Remote kan je programma’s bedienen zoals Spotify, VLC of PowerPoint, maar ook de muis, het toetsenbord en andere onderdelen overnemen. De app is tijdelijk deze week te downloaden voor 0,10 eurocent uit de Play Store. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

Unified Remote
Unified Remote
Ontwikkelaar: Unified Intents
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel