Update Rabobank-app maakt applicatie onbruikbaar

De soap over de Rabobank app is nog niet ten einde. Vandaag heeft de Rabobank een update uitgebracht voor de beruchte applicatie. Volgens de wijzigingen moet de update alle vervelende dingen wegnemen, maar het pakt slechter uit. Een grote groep gebruikers laat weten dat de applicatie onbruikbaar is.

Rabobank app

Vandaag, 11 november, heeft de Rabobank haar Android-app bijgewerkt naar een nieuwe versie. In de wijzigingen voor de update is de inlogprocedure verbeterd, is er een verbeterde afhandeling van iDeal betalingen en is de toestelregistratieprocedure beter gemaakt. Na de enorme kritiek op de Rabobank app wordt het na deze update niet veel beter.

rabobank app

DroidApp heeft van een grote groep gebruikers melding gekregen dat de applicatie na het updaten niet meer werkt. De app blijft hangen op een startscherm en vervolgens kan je niks met de app, daarnaast crasht de applicatie ook de eerste twee keer bij het openen. Deze problemen kunnen we bevestigen, ook wij liepen tegen hetzelfde probleem aan.

Het advies is om de applicatie te verwijderen van je telefoon. Vervolgens moet je de Rabobank app opnieuw downloaden uit de Google Play Store. Houd er wel rekening mee dat je na installatie opnieuw je bankrekening moet koppelen met de Rabo Scanner; kan je in ieder geval gebruik maken van de vernieuwde toestelregistratie.

Rabobank
Rabobank
Ontwikkelaar: Rabobank
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel