VaarWater app voor pleziervaart nu voor meer gebieden in Nederland

De VaarWater app is een nuttige applicatie voor degenen die graag aan boord stappen van een boot(je). Je kon de app al gebruiken op de Amsterdamse grachten en nu werkt de app ook op meer wateren in Nederland; zoals de Vecht en de Vinkeveense Plassen.

VaarWater app

Wanneer het weer het toelaat liggen we graag op het strand, pakken een terrasje of gaan we liever varen. Voor degenen die graag gaan varen met een bootje kan de VaarWater app van pas komen. Deze applicatie dekt verschillende gebieden van de Nederlandse wateren en toont voorzieningen, vaarroutes, evenementen en belangrijke informatie.

VaarWater app

Een nieuwe update zorgt ervoor dat je de app niet alleen op de Amsterdamse grachten kunt gebruiken. De gebieden die nu ook in de app zijn te vinden zijn; de Vecht, de Vinkeveense Plassen, de Kromme Mijdrecht en de Gaasp. De ontwikkelaars richten zich met de app op de pleziervaart en de app kan helpen om niet voor verrassingen te komen te staan.

Je vindt bijvoorbeeld nuttige informatie over wateren waarbij je maar in een richting mag varen, maar ook voorzieningen zoals toiletten, afsluitingen, supermarkten, recreatiegebieden, jachthavens, aanlegplaatsen, voorzieningen en nog veel meer. Handig aan de VaarWater app is dat je ook middels een pin je ankerplaats kunt toevoegen, zodat je snel je boot weer kunt terugvinden.

De VaarWater app heeft ook een kompasfunctie aan boord, net als de mogelijkheid om de app in te stellen op de Engelse taal. Het downloaden van de app kan via onderstaande button, gratis uit de Google Play Store.

VaarWater
VaarWater
Ontwikkelaar: Gemeente Amsterdam
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel