VakantieBieb app 2017 geeft je deze zomer 60 gratis e-books

Ieder jaar stelt de Bibliotheek tientallen gratis e-books beschikbaar via de VakantieBieb app. De VakantieBieb app 2017 installeer je gewoon op je smartphone of tablet en je kunt dan gratis genieten van vele boeken op vakantie. Ook dit jaar zijn er 60 nieuwe e-books die je gratis kunt lezen, de hele vakantie lang voor zowel volwassenen als voor de jeugd.

VakantieBieb app 2017

Voor de vakantie van 2017 heeft Stichting De Bibliotheek de app VakantieBieb voorzien van een update. Door de update wordt het mogelijk om in de periode van 1 juni 2017 tot en met 31 augustus 2017 weer te kiezen uit een groot aanbod van gratis e-books. Hiervoor hoef je niet veel te doen, want het is gratis voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek.

VakantieBieb app 2017

Jeugdboeken

De jeugdboeken zijn vanaf nu al beschikbaar en vanaf 1 juli 2017 worden de boeken voor volwassenen toegevoegd. Deze zijn allen in de eerder genoemde periode gratis beschikbaar. Ideaal dus voor op vakantie. Het aanbod van jeugdtitels bestaat uit 30 boeken in de leeftijden van 6-9 jaar, 9-12 jaar en 12+, waarbij ook het AVI-niveau wordt weergegeven.

VakantieBieb app 2017

Volwassenen

De andere 30 boeken zijn voor volwassenen en deze zijn onder verdeeld in verschillende genres zoals spanning, romans en informatief. Voorbeelden van gratis jeugdboeken zijn Mees Kees op Kamp van Mirjam Oldenhave en Hoe overleef ik mijn vakantie? van Francine Oomen. Maar ook Paul van Loon, Selma Noort, Mirjam Mous en Carry Slee zijn op de titellijst te vinden. Bij volwassenen zijn auteurs te vinden zoals Claudia de Breij, Susan Smit, Suzanne Vermeer, Thé Lau, Arthur Japin, en nog vele anderen.

VakantieBieb app 2017

Downloaden

Om de VakantieBieb app 2017 te gebruiken dien je je eenmalig gratis aan te melden met een e-mailadres. Na 31 augustus verdwijnen de boeken automatisch uit de app. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store. De titellijst met gratis e-books is hier (pdf) te vinden.

ThuisBieb
ThuisBieb
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel