VakantieBieb app 2018: gratis boeken lezen op je toestel tijdens je vakantie

De vakantie staat voor de deur en zoals ieder jaar kun je dankzij VakantieBieb weer gratis boeken lezen. Ook dit jaar kun je met VakantieBieb 2018 gratis een groot aantal boeken lezen op je Android-apparaat.

VakantieBieb 2018

Dit jaar is er met de VakantieBieb app weer een grote keuze uit titels die je gratis kunt lezen tijdens de zomervakantie. Gedurende twee maanden kun je genieten van een geselecteerd aanbod boeken uit verschillende genres. Hierbij zijn er niet alleen boeken voor volwassenen, maar ook voor de jeugd en jongeren.

Vakantiebieb 2018 app

In totaal heb je keuze uit zo’n 60 titels, die zijn geselecteerd door de Openbare Bibliotheek van Nederland. De volwassenen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit genres als romans, spanning en informatief. De boeken voor de jeugd zijn onderverdeeld in de leeftijdscategorieën 0-6 jaar, 6-9 jaar, 9-12 jaar en 12+. Sommige boeken zijn ook beschikbaar als luisterboek via VakantieLuisteren.

De boeken zijn gratis beschikbaar via de VakantieBieb app, in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus. Daarna worden de boeken automatisch van je telefoon of tablet verwijderd. Je kunt de VakantieBieb app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Leestip: 8 handige vakantie-gadgets voor de zomer van 2018

ThuisBieb
ThuisBieb
Ontwikkelaar: Koninklijke Bibliotheek
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel