Veolia app voor Android vernieuwd met Material Design

Vervoerder Veolia heeft de Android-applicatie compleet vernieuwd. Informatie zoals de vertrektijden, haltes en routes voor het openbaar vervoer kan je voortaan in de vernieuwde Veolia app raadplegen. Daarnaast zijn de verschillende functionaliteiten de app van Veolia verbeterd.

Veolia app

Het openbaar vervoersbedrijf Veolia heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie. Veolia is actief in de regio Haaglanden en de provincie Limburg met bussen een aantal treindiensten. De vormgeving van de applicatie is Material Design geworden en het geheel oogt een stuk overzichtelijker. Met de applicatie kan je direct in een overzicht zien welke haltes zich in de buurt bevinden. Je ziet over hoeveel minuten de bus vertrekt vanaf de gekozen halte en op de kaart wordt getoond waar de bus zich nu bevindt.

Ook zie je een overzicht met vertragingen, omleidingen en kan je een eigen route plannen. Daarnaast is er de mogelijkheid om in te loggen met een MijnVeolia-account. Omdat de applicatie gebruik maakt van een landelijke database, kan je de Veolia-app ook gebruiken buiten het vervoersgebied, zoals in Brabant of Utrecht.

Downloaden

De update voor de Veolia-app kan nu gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store. Hier op de redactie wilde de routeplanner niet werken. Het kan zijn dat er nog bugs gefixt moeten worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel