Veronica Superguide laat je zelf tv-gids personaliseren met Kijklijst

De tv-gids app Veronica Superguide is van een update voorzien in de Google Play Store. Vanaf nu kan je je tv-gids helemaal zelf samenstellen en personaliseren. Op deze manier hoef je je niet meer te vervelen en mis je ook niet meer een programma op televisie.

Veronica Superguide

In december lanceerde televisiezender Veronica de tv-gids app Veronica Superguide. Deze applicatie werd toen al gelanceerd als je persoonlijke televisiegids. Met de update die nu is uitgebracht voor de app moet het mogelijk worden om nog meer de app te personaliseren. Je kan in de app van Veronica Superguide aangeven naar welke series je graag kijkt. Daarbij kan je ook aangeven wat de films en programma’s zijn die je graag kijkt. Bij een nieuwe aflevering word je op de hoogte gehouden middels een notificatie.

Veronica Superguide kijklijst

Kijklijst

Ook nieuw in Veronica Superguide is de ‘Kijklijst’. In de Veronica Superguide Kijklijst vind je een overzicht van programma’s die je wilt zien, en waarvan je een notificatie wilt ontvangen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je je programma vergeet aan te zetten. Wel wil de app wat gegevens van je weten om de persoonlijke dienst aan te kunnen bieden. Via de app kan je je registeren voor de aanvullende opties in Veronica Superguide.

De update voor Veronica Superguide kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

Superguide TVgids
Superguide TVgids
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel